jump to navigation

Hur ser era drömkunder ut? 14 oktober 2009

Posted by CMF Media in Digitala relationer, Försäljning, Marknadsföring, Sociala medier.
Tags: , , , , , ,
trackback

Pay Per Performance (PPP) är en filosofi vilket tar principen Pay Per Click (PPC), som aktörer såsom Google har använt sig utav länge, ett steg längre.

Det hela bygger på att man väljer vilken potentiell kund man vill visa upp sig för och kan till och med välja på vilket sätt man vill visa upp sig för olika typer utav potentiella kunder.

När den potentiella kunden sedan ser information om ens företag och bestämmer sig för att gå vidare för att ha en direkt kontakt med ens företag, då betalar man för detta. Vilket betyder att gör inte leverantören sitt jobb och inte hittar potentiella kunder åt en så kostar det heller inget. Att det också är totalt interaktivt och man som företag när som helst kan ändra vilka preferenser som man vill ha på sina potentiella kunder gör att man kan styra sin marknadsföring extremt effektivt.

Genom att den potentiella kunden aktivt har sökt efter just dina produkter eller tjänster samt varit tvungen att aktivt tala om att han/hon vill ha en direkt kontakt betyder att kunden redan har visat upp ett flertal köpsignaler och mindre engagerade potentiella kunder har filtrerats bort. Detta är vad vi kallar för drömkunder!

Vi kan idag plocka fram potentiella kunder till i stort sett vem som helst oavsett vilka preferenser och önskemål man som företag har.

Tala om för oss hur era drömkunder skulle se ut och vi kan tala om vad det skulle kosta att ta fram dessa.

CMF Media

Annonser

Kommentarer»

No comments yet — be the first.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: